G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,3154
Euro 35,1147
Altın 2.292,51
BİST 9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 23°C
Az Bulutlu
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Bu sabun köpürmüyor, en çok saçı olmayanlar tercih ediyor

Bu sabun köpürmüyor, en çok saçı olmayanlar tercih ediyor
REKLAM ALANI
26 Eylül 2022 12:45
140

Doğal tuzlardan üretilen tuz sabunları köpürmüyor ama şifa arayanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.
Himelaya tuzu ve Çankırı kaya tuzundan üretilen tuz sabunları içinde 84 adet mineral bulunuyor. Sağlık açısından faydası olduğu bilinen tuz sabunları sağ ve cilt sağlığı için kullanılıyor. Tuz sabunu içinde bulundurduğu 84 adet mineral vücutta bakteri oluşumu önemli ölçüde önlüyor. Bu minerallerden faydalanmak için ıslak saça ve vücuda Kaya tuzu sabununun yavaş yavaş sürülmesi gerekiyor.
Tuz sabunu akne, sedef, sivilce ve mantar oluşumunu önleme özelliği buluyor. Sağlığa pek çok faydası olduğu uzmanlar tarafından belirtiliyor. Köpürmeyen tuz sabunları ise sağlık açısından tercih ediliyor. Bursalı tuzcu Emin Esen, 10 çeşit tuz ve tuz sabunu satıyor. Her tuzda farklı mineraller bulunurken vatandaşlar en çok kaya tuzlarını tercih ediyor.
İşlenmemiş kaya tuzlarının sağlık açısından çok faydalı olduğunu ifade eden Emin Esen, “10 çeşit tuz satışı yapmaktayım. Her tuzun farklı özelliği var kiminin demiri yüksek kiminin ise minareli işlenmemiş tuzlar zararsız doğal tuzlar tansiyonu çıkartmaz. Birde tuz sabunu var tuz sabununu insanlar vücutlarına ve saçlarına sürüyor. Kötü kokuları ve saç dökülmelerini önlüyor. Çok sayıda faydası var tuz sabunlarının fiyatı 10 ila 15 lira arasında değişiyor. Tuzların ise kilosu 5 liradan başlıyor 25 liraya kadar çıkıyor” dedi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.