G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,3656
Euro 34,9702
Altın 2.326,16
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 24°C
Az Bulutlu
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 29°C

AtışFest başlıyor

AtışFest başlıyor
REKLAM ALANI
14 Ekim 2022 15:44
98

Türkiye’nin en büyük karma projesi DownTown ile inşaat ve perakende sektörünün dikkat çeken markalarından biri haline gelen Atış Şirketler Grubu, yatırımcılara yeni nesil yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor.

Başta Bursa olmak üzere birçok şehirdeki yatırım ve girişimleriyle, sektörün adeta lokomotif markalarından biri olan Atış Şirketler Grubu’nun, yeni yatırım fırsatlarını, şehre değer katacak yeni girişimlerini ve projelerini kamuoyu ile paylaşacağı AtışFest 15 Ekim Cumartesi günü başlıyor.

ARA REKLAM ALANI

Yatırımcıları heyecanlandıracak yeni nesil yatırım fırsatları

Türkiye’nin en büyük karma projesi DownTown Bursa’yı hayata geçirerek, sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunarken, perakende ve inşaat sektörüne de yeni bir soluk getiren Atış Şirketler Grubu, 15 – 29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek, AtışFest ile eğlence dolu bir yatırım festivalinin startını veriyor.

Atış Şirketler Grubu Ceo’su Ahmet Atış, festivale katılan 7’den 70’e herkesin DownTown Eğlence ve Yaşam Merkezi’nin ayrıcalıklarından faydalanırken, yatırımcılar için ise yeni fırsatlara imza atacaklarını vurguladı. Atış Şirketler Grubu olarak hemen her gelir seviyesine uygun yeni bir yatırım fırsatını da bu festivalde duyuracaklarının altını çizen Ahmet Atış, “Tüm yatırımcıları heyecanlandıracağına inandığımızyeni nesil yatırım modelimiz, küçük bütçelerle büyük kazanımlar elde etme fırsatı verecek. En önemlisi de bu kazanımların istikrarlı ve güvenli olması. Yeni nesil yatırım modelimiz katılımcılarımıza finansal anlamda kazanç sağlarken, şehrimizin değerine de değer katacak.” diye konuştu.

Festivalde neler var?

DownTown Bursa’da gerçekleştirilecek AtışFest’te katılımcılar, yeni nesil yatırım fırsatlarının yanı sıradünyaca ünlü sirk gösterilerinden, workshoplara, ünlü yazarların söyleşilerinden yemek atölyelerine, tiyatro gösterileri ve konserlere kadar birçok etkinlikle muhteşem bir 15 gün yaşayacak. Emir Ersoy ve orkestrası, Ede Baba, Ayhan Sicimoğlu ile Mert Fırat ve Özge Fışkın’ın konserleriyle renklendireceği festivalde, ayrıca çocuklar için atölyeler, Alice in Wonderland on Ice Sirk Gösterisi, kukla oyunları ve tiyatro gösterileri sergilenecek. Ayrıca Zeytin ağacı dizisinin ardından adından sıkça söz ettiren Kuantum Drama Uzmanı ve Aile Dizimi Uygulayıcısı Tuna Tüner de festivalde söyleşi yapacak. Festival 29 Ekim’e kadar devam edecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.