G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,5673
Euro 34,8813
Altın 2.434,81
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 29°C
Az Bulutlu
Bursa
29°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 23°C
Cts 20°C

Bursa’nın güçlü derneği BUTEM-DER açıldı

<strong>Bursa’nın güçlü derneği BUTEM-DER açıldı</strong>
REKLAM ALANI
29 Kasım 2022 18:35
113

Bursa emlak sektörünün sorunlarıyla daha fazla mücadele etmek amacı ile kurulun Bursa Tüm Emlak Müşavirleri Derneği emlak sektörüne yeni soluk getiren BUTEM-DER açıldı.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılışa siyaset ve sivil toplum kuruluşlarından tam kadro olarak katılım sağladığı görüldü.
26.11.2022 Cumartesi günü yapılan derneğin açılışına MHP il başkanı Cihangir KALKANCI, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı İMSAİD Başkanı Mustafa ANDIÇ’ın katılım sağladıkları göründü.
Bursa’da 14 kurucu emlak ofisinin bir araya gelerek kurduğu Bursa Tüm Emlak Müşavirleri adlı dernek tüm meslektaşların sorunlarını çözmek ve iş birliğini artırmak amacı ile büyük bir aile olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.
Sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinden katılıp sağaldıkları görüldü.
1 ay gibi kısa sürede kurulan BUTEM-DER’e genç ve dinamik bir ekibin katılımının yoğun olduğunu gördüm Zeki YILDIZ Bey ve ekibi emlak sektörün sorunlarını daha fazla dile getireceklerini beyan ediyorlar.
Bursa’da gayrimenkul sektörünün en çok satış işlemi ile liderliği elinde bulunduran ilçenin Görükle emlakçıları olduğunu unutmayalım.
BUTEM-DER derneği amaçları Bursa tüm ilçelerinde bulunan tüm meslektaşlarımızın sorunları çözmek ve geleceğe dair umut ile yola devam edeceklerini söylediler.
BUTEM-DER olarak kayıt dışı emlakçılar ile çalışmamak adına özen göstereceğiz, dediler. (editör: Fatma Öztürk)

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.