G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,5987
Euro 34,7452
Altın 2.497,10
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Kuşadası’nda yol çalışmaları devam ediyor

Kuşadası’nda yol çalışmaları devam ediyor
REKLAM ALANI
21 Ocak 2023 14:18
106

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz hafta 80 farklı noktada yol yapım, bakım ve onarım çalışması yürüttü.

Eski Kuşadası ve Cumhuriyet mahallelerinde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarına ağırlık veren ekipler, farklı kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından yol ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalara da anında müdahale etti.

ARA REKLAM ALANI

Kuşadası Belediyesi ekipleri, modern ve estetik bir turizm kenti oluşturma hedefi ile çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kuşadası olarak bilinen Hacıfeyzullah, Dağ ve Camiatik mahalleleri ile Cumhuriyet Mahallesi’nde ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde başlattığı alt ve üst yapıyı yenileme çalışmalarını sürdürürken kentin dört bir yanında yağmura karşı önlem almaya da devam ediyor. Farklı mahallelerde ızgara, kanal ve baca temizliği ve imalatı yapan ekipler, yol tamiratlarına da devam ediyor. Belirlenen programın yanı sıra Güvercin Masa’ya yapılan başvurular doğrultusunda çalışan ekipler geçtiğimiz hafta Acil Müdahale ekipleri ile birlikte 80 noktada çalışma yürüttü. Tütüncüler Kavşağı’nda gerçekleştirilen yol genişletme ve altyapı çalışmaları ile Cumhuriyet ve Eski Kuşadası’nda devam eden üst yapı çalışmalarına ağırlık veren ekipler, çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.