G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 21°C
Az Bulutlu
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 23°C

ÇOCUKLARA EN GÜZEL “BAYRAM” HEDİYESİ!

ÇOCUKLARA EN GÜZEL “BAYRAM” HEDİYESİ!
REKLAM ALANI
24 Nisan 2023 11:53
127

Yenişehir’de gençlerin ve çocukların Başkan Davut Aydın’dan talep ettikleri kapalı yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı. Yaklaşık 24 milyon TL’ye mal olacak tesis, bu yılın eylül ayında hizmete açılacak.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın ilçede düzenli olarak her ay bir araya geldiği ilk-orta ve lise çağındaki öğrencilerin talep ettiği yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temeli atıldı.

ARA REKLAM ALANI

Finansmanı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan ve Yenigün Mahallesi’ne planlanan tesisle ilgili bilgi veren Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, göreve geldikleri günden bugüne ilçedeki tüm yatırım ve hizmetlerin ilkelerini MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin belirlediği Üretken Belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Yerel yönetim olarak yeterli yeşil, spor ve sosyal donatı alanlarının sağlandığı, yoksulların ve dezavantajlı kesimlerin gözetildiği, yaşanabilir bir Yenişehir hedefiyle hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Aydın, bu doğrultuda bugüne kadar hem belediye imkanlarını doğru kullanmaya hem de genel bütçeden en iyi şekilde istifade etmeye çalıştıklarını söyledi.

KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İlçesinde düzenli olarak buluştuğu öğrencilerin uzun zamandır kendisinden modern bir yüzme havuzu talep ettiğini vurgulayan Başkan Davut Aydın, “Bu konuda genel bütçeden istifade etmek istedik ve geçen yıl Gençlik ve Spor BakanımızSayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdik. Sağ olsun Sayın Bakanımız Kasapoğlu bu talebimizi kısa sürede sonuçlandırdı ve projesi çizilen yatırım için kaynak ayrıldı. Ve bugün bizlere de Yenigün Mahallemizde temelini atmak nasip oldu. Sayın Bakanımıza ilçemize gösterdiği ilgi ve Yenişehir Belediyesi’ne verdiği destekten ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

MODERN BİR TESİS

“Bu yatırımın temelineilk harcı, ilçedeki evlatlarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak atıyoruz” diyen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, sözlerini şöyle noktaladı:

“Yenişehir Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yaklaşık 24 milyon TL’ye mal olacak. Evlatlarımızın hizmetine bu yılın eylül ayında sunulacak. Çocuklar ve gençlerimizin ücretsiz olarak faydalanacağı 955 metrekare taban alanlı tesisimizde 50 kişilik tribün,  25×13 havuz, idari bina ve giyinme odaları yer alacak. Şimdiden evlatlarımıza hayırlı olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız da kutlu olsun.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.