G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 21°C
Az Bulutlu
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 23°C

Bakan Çavuşoğlu’ndan KGK’ya “Kamu Diplomasisi” teşekkürü

Bakan Çavuşoğlu’ndan KGK’ya “Kamu Diplomasisi” teşekkürü
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2023 16:50
122

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’da Küresel Gazeteciler Konseyi ofisini ziyaret ederek gazetecilere çeşitli açıklamalarda bulundu.

Alanya’da KGK üye cemiyeti Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti genel merkezi ve Alanya ofisini ziyaretinde KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim tarafından karşılanan Çavuşoğlu, gazetecilerin güncel konularla ilgili sorularını cevapladı. Bakan Çavuşoğlu, Küresel Gazeteciler Konseyi’nin 81 il ile 63 ülkede bulunan temsilcilikleri ile Türkiye kamu diplomasisine büyük hizmetler verdiğini belirterek, “Son olarak Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, ve Ermenistan gazetecilerini bir araya getirerek barış adına önemli bir adıma imza atıldı. KGK, Türkiye ve Dünya’da kamu diplomasisi açısından çok güzel çalışmalar yapıyor. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim şahsında tüm KGK üyelerine, kamu diplomasisi çalışmaları, Türk dünyasına ve özellikle Kıbrıs davasına sahip çıkmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
KGK Genel Başkanı Dim de “Bakan Çavuşoğlu’na konseyin özellikle yurtdışında ülkemiz lehine kamu diplomasisi faaliyetleri çerçevesinde verdiği destek ve sunduğu vizyon için teşekkürü borç bilirim” dedi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.