G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,4088
Euro 34,8498
Altın 2.448,61
BİST 9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 22°C
Az Bulutlu
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Eski Bakan Çelik “Bursaspor Süper Lig’e çıkacak!”

Eski Bakan Çelik “Bursaspor Süper Lig’e çıkacak!”
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2022 15:18 | Son Güncellenme: 20 Ağustos 2022 15:19
155

Genel Merkezi Bursa’da bulunan TR-Düşünce Kulübü’nün geleneksel kahvaltılı sohbet toplantısının bu ay ki konuğu, Türk siyasetinin önemliismi eski bakan Faruk Çelik’ti.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşundan bugüne, teşkilat yönetimlerinde ve TBMM’de önemli görevler üstlenen, yakın geçmişte Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Gıda Tarım-Hayvancılık bakanlığı yapan Çelik, samimi ortamda geçen buluşmada, kent ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

Hükümetin ülkedeki özellikle ekonomi kaynaklı sıkıntıların giderilmesine yönelik yaptığı hamlelerin, aldığı tedbirlerin etkisini göstermeye başladığını belirtti. Toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak bu uygulamaların devam edeceğini söyledi.

TR-Düşünce Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Faruk Çelik, Bursaspor’la ilgili dikkat çekici yorumlar da yaptı.

Bursa’da gittiği her yerde kendisine Bursaspor’un sorulduğunu hatırlatan tecrübeli siyasetçi, bu konuda şunları söyledi:

 “Bursa’nın markasıdır Bursaspor, maalesef yüzeysel yaklaşımlarla bu hale getirildi. Bir bütüncül yaklaşım Bursa olarak konu ele alınmadığı için kulüp bu hale geldi. Bursa’yı yönetenler hangi düzeyde olursa olsun,  bunda herkes sorumlu. Sahip çıkma noktasında bir masa etrafında toplanılsa Bursaspor’un ne borcu kalır ne sorunu… Bursaspor meselesi bireylerin halledebileceği bir iş değilama birlikte halledelim denilirse çok kolay bir iş. Bugünkü tablo Bursaspor’a yakışmıyor, buradan bir an önce çıkması gerekiyor. İnşallah bu sezon birinci lige oradan da süper lige yeniden çıkaracak bir anlayış artık acı tecrübeden sonra yürürlüğe girmeli diyorum. Bu konu valinin, belediye başkanları, milletvekillerinin, tüm sanayicilerin, iş insanlarının, sivil toplum kuruluşlarının sorumluluğundadır. Her yerden bir temsilci alınarak bir masa etrafından bu işi çözmemiz gerekiyor.”

Toplantıda,TR-Düşünce Kulübü’nün çalışmaları ve hedefleriyle ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Genel Başkanı Ercan Yakut, katılımından dolayı eski Bakan Faruk Çelik’e teşekkür ederek, derneğin rozetini taktı ve onursal üyesi ilan etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.