G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,4997
Euro 34,9321
Altın 2.433,52
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 22°C
Az Bulutlu
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Yardım kampanyası hakkında şikayet!

Yardım kampanyası hakkında şikayet!
REKLAM ALANI
10 Şubat 2023 17:20
236

Depremin ilk gününden itibaren afetzedelerin yanında olan Bursa Tüm Emlak Müşavirleri Derneği hakkında şikayette bulunuldu. Dernek yönetimi konuya açıklık getiren bir bildiri yayınladı.

Bursa Valiliği, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve İl Ticaret Müdürlüğü’ne haklarında şikayet yapılması üzerine Bursa Tüm Emlak Müşavirleri Derneği (BUTEMDER) bir basın açıklaması yaparak konuya açıklık getirdi. İstedikleri tek şeyin depremzedelere yardım etmek olduğunun vurgulandığı bir açıklama yapan BUTEMDER, depremin ilk gününden beri canla başla çalıştıklarını belirtti. Dernekten yapılan açıklama şu şekilde:
“Bursa Tüm Emlak Müşavirleri Derneği Yönetimi olarak afetzedelerle ilgili başlattığımız konut yardımı ile ilgili bugün derneğimiz; Bursa Valiliği, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Ticaret Müdürlüğü’ne şikayet edilmiştir. Biz burada yaptıklarımızı sadece Allah rızası için yapıyoruz. Masrafların çoğunu kendi cebimizden karşılıyoruz ve depremzedelerin birkaç ay geçici barınma ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bununla ilgili bizi şikayet edenlerin bize destek olmaları daha yerinde bir karar olacaktır diye düşünüyoruz. Dernek olarak depremin olduğu andan beri can havliyle çalışıyoruz. Bize köstek değil destek olsunlar. İlerleyen süreçte de kamuoyunu aydınlatmak adına tekrar bir basın açıklaması yapacağız”

ARA REKLAM ALANI
Haber Resim Galeri
Haber Resim Galeri
Haber Resim Galeri
Haber Resim Galeri
Haber Resim Galeri
REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.