G-LPH8BXXLYD
Dolar 32,5371
Euro 34,8354
Altın 2.443,65
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Az Bulutlu
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pts 21°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 20°C

ARNİAD, bu kez de Türkiye’yi Avusturya’da temsil etti

ARNİAD, bu kez de Türkiye’yi Avusturya’da temsil etti
REKLAM ALANI
1 Kasım 2023 18:19
69

Bursa’daki Arnavut kökenli iş insanları tarafından kurulan Arnavut İş İnsanları Derneği (ARNİAD),kısa sürede içerisinde hem ulusalda hem uluslararası arenada önemli çalışmalara imza atıyor.

Son olarak Arnavut İş İnsanları Birliği’nin Avusturya’da gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan ARNİAD Başkanı Gökhan Biçen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, önemli bağlantılarla yurda döndü.

ARA REKLAM ALANI

Arnavut kökenli iş insanlarının Bursa’da kurduğu ARNİAD, hem ulusalda hem de uluslararası arenada önemli işlere imza atıyor.

Kuruluşunun üzerinden bir yıl gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen pek çok etkinliğin ve çalışmanın altına imza atan ARNİAD, bu kez de Türkiye’yi Avusturya’da temsil etti.

Arnavut İş İnsanları Birliği’nin Avusturya’da gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan ARNİAD Başkanı Gökhan Biçen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Bican, Bayram Taşocak, gerçekleştirdikleri önemli temasların ardından yurda döndü.

Avusturya’daki görüşmelere dair açıklamalarda bulunan ARNİAD Başkanı Gökhan Biçen, şunları söyledi:

“Buradaki temaslar kapsamında; Birlik Başkanı YllBllakaj, Büyükelçi LulzimPllana, PriştinaBelediye Başkanı Përparim Rama, Usaid sorumluları ve  Balkanlardan gelen iş insanları ile görüşmeler sağladık. Görüşme gerçekleştirdiğimiz isimleri şehrimize, Bursa’mıza davet ettik. Umuyorum ki bu gerçekleştirdiğimiz görüşmeler çok başarılı iş anlaşmalarına dönüşecektir. Arnavut İş İnsanları Birliği’ne üye derneklerle olan kültürel faaliyetler ve iş insanlarıyla olan ticari ilişkilerimizi geliştirmek adına daha sık bir araya gelmeyi kararlaştırdık. Bu görüşmeler neticesinde işbirliklerimiz giderecek artacak.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.